Gerechten
Dinsdag
Pizzadag !

Alle Pizza's
€ 7,70

Welkom op de website van Pizzeria Montfort

Locals en reizigers zijn al lange tijd zowel verrast en verbaasd, vooral als ze eenmaal de smaak van het uitstekende eten bij Pizzeria Montfort proeven.

Sfeer, service en smaken komen allemaal samen op een unieke Italiaanse manier, kan dit echt in Mijdrecht? De gerechten van restaurant Montfort lenen zich goed voor feestelijke gelegenheden bij u thuis of in uw bedrijf. Wij verzorgen de catering in mediterrane sfeer.

Daarnaast bent u ten alle tijden welkom om bij ons in het restaurant te eten. Uw bestelling direct doorbellen betekend snellere service!

VAN 17.00 TOT 22.00 GRATIS THUIS BEZORGD IN MIJDRECHT EN WILNIS BIJ BESTELLINGEN VANAF 7,50 EURO. IN VINKEVEEN, AMSTELHOEK, WAVERVEEN EN DE HOEF VANAF 12,50 EURO.

Overheerlijke Gerechten

Bij Pizzaria Montfort hebben we overheerlijke gerechten. De keuken werkt uitsluitend met verse ingredienten en combineert dat met hun liefde voor koken. Ieder seizoen heeft u de keuze uit nieuwe verrassende voorgerechten, smaakvolle pasta’s, pizza’s, lekkere vegetarische gerechten en natuurlijk uitmuntende desserts.

Heerlijk eten in ons restaurant

U kunt bij Pizzaria Montfort sfeervol eten in ons restaurant. In Pizzeria Montfort kunt u heerlijk met z'n tweeën de Italiaanse romantiek proeven. Maar ook met gezelschappen kunt u prima terecht in onze sfeervolle Pizzeria. Kom gezellig langs en geniet van een sfeervolle avond met heerlijke gerechten!

Onze Maand Acties

Maandelijks heeft Pizzaria Montfort leuke en interessante aanbiedingen. Houd onze website in de gaten en bekijk de acties op de betreffende 'acties' pagina.

Montfort Pizzeria en Shoarma

Drukkerij Dizayn